2η έκθεση & βραβεία «ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ»

 •  

Ημερομηνία: 
17.06.2022

Το 15ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές» - GREEN BUSINESS, σε συνεργασία με το ΕΙΑ (Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής), στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για την ανάπτυξη της ποιότητας στις κατασκευές αλουμινίου, αλλά και της ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ Αρχιτεκτόνων & Κατασκευαστών Αλουμινίου, προκηρύσσει τη  ΕΚΘΕΣΗ & ΒΡΑΒΕΙΑ «ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ», που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στις 4-6/11/22 στο ξενοδοχείο HYATT REGENCY THESSALONIKI.

Στόχος της ΕΚΘΕΣΗΣ & ΒΡΑΒΕΙΩΝ, είναι:

 • Η επιβράβευση της βέλτιστης χρήσης συστημάτων αλουμινίου στα δομικά έργα από τα Αρχιτεκτονικά Γραφεία και τους Κατασκευαστές Αλουμινίου.
 • Η προβολή των καλύτερων υλοποιημένων έργων με κατασκευές αλουμινίου της τελευταίας 5ετίας, σε επίπεδο μελέτης αλλά και κατασκευής.
 • Η ανάδειξη της συνεργασίας των Κατασκευαστών Αλουμινίου με τους Αρχιτέκτονες.
 • Η ισοβαρής επιβράβευση των δύο ομάδων συμμετοχής, Κατασκευαστών Αλουμινίου & Αρχιτεκτόνων, με ξεχωριστή αξιολόγηση και ισότιμο αριθμό βραβείων που θα απονεμηθούν.

Οι επιλεγμένες συμμετοχές έργων θα εκτεθούν στην αίθουσα Ballroom III του HYATT REGENCY THESSALONIKI στις 4-6/11/22, στο πλαίσιο του 15ου Συνεδρίου «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές» - GREEN BUSINESS, και θα παρουσιαστούν αναλυτικά σε σχετικό κατάλογο, που θα δημοσιευθεί στο site του συνεδρίου www.alumini.gr. Ο κατάλογος θα επικοινωνηθεί σε όλον τον κύκλο του συνεδρίου (Κατασκευαστές Αλουμινίου, Αρχιτέκτονες, Μηχανικοί, Συνεργαζόμενοι Κλάδοι, Ξενοδόχοι, Πολιτεία, Καλεσμένοι, Φορείς, Τύπος).

Tην οργάνωση της 2ης ΈΚΘΕΣΗΣ & ΒΡΑΒΕΙΑ έχει η ENERGY MARKETING και την αποκλειστική χορηγία η εταιρεία ELVIAL.

Τα έργα που θα υποβληθούν, θα αξιολογηθούν από επιτροπή ειδικών η οποία αποτελείται από εκπροσώπους του αρχιτεκτονικού χώρου, του κλάδου των κατασκευών αλουμινίου, εκπροσώπους φορέων κτλ.

Η επιτροπή - μέχρι στιγμής - αποτελείται από τους:

 1. Διονύση Σοτοβίκη, Αρχιτέκτονα, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ
 2. Σταύρο Γυφτόπουλο, Αρχιτέκτονα, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ
 3. Κώστα Διαμαντή, Κατασκευαστή Αλουμινίου, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
 4. Έλλη Γκανάκου, Χημικό Μηχανικό, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
 5. Τζούλια Τσαλίκη, Αρχιτέκτονα Μηχανικό, ΣΑΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
 6. Γιώργο Καλογεράκη, Μηχανολόγο Μηχανικό, Elvial Χορηγός Έκθεσης & Βραβείων

Λήξη υποβολής συμμετοχών-αποστολής φακέλων στις 10 Ιουλίου 2022

Δείτε όρους και προϋποθέσεις, σημαντικές ημερομηνίες και όλες τις πληροφορίες ΕΔΩ

Συμπληρώστε τη φόρμα ΕΔΩ